Atenţie! Noul regulament de bloc a devenit oficial. Între ce ore se interzic zgomotele puterniceModelul documentului care stabilește normele și regulile traiului la bloc și ale cărui prevederi ar trebui respectate de către toți locatarii bloc a fost publicat recent în Monitorul Oficial.

Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucureşti

Potrivit Avocatnet.ro, asociațiile de proprietari sunt obligate să adopte, până în septembrie 2019, un regulament al blocului, după ce la a sfârșitul anului trecut a intrat în vigoare noua legislație privind asociațiile de proprietari, modificată prin Legea nr. 196/2018.

Printre prevederile noului model de regulament, „este interzisă tulburarea, fără drept, a liniştii proprietarilor/locatarilor din condominiu prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă”.

Orele de linişte stabilite în documentul publicat în Monitorul Oficial sunt 22:00 – 08:00, 13:00 – 14:00, dar se precizează că adunarea generală a asociaţiei de proprietari poate stabili extinderea intervalului orar “în care este interzisă tulburarea liniştii proprietarilor/locatarilor din condominiu”.

Etichete: bloc, ore de liniste, regulament

0/2 COMENTARII
ehuzanuhu
20 apr 13:34
+0
VOTURI
-0
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin For Sale Amoxicillin 500mg Capsules ajn.waze.b365.ro.rkc.in http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Constantiniu Marcel
02 mar 09:00
+0
VOTURI
-0
ce se respecta in tara asta? plata taxelor si impozitelor si deciziile de impunere abuzive ale Anaf ,altceva?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE