Atenţie! Noul regulament de bloc a devenit oficial. Între ce ore se interzic zgomotele puternice



Modelul documentului care stabilește normele și regulile traiului la bloc și ale cărui prevederi ar trebui respectate de către toți locatarii bloc a fost publicat recent în Monitorul Oficial.

Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucureşti

Potrivit Avocatnet.ro, asociațiile de proprietari sunt obligate să adopte, până în septembrie 2019, un regulament al blocului, după ce la a sfârșitul anului trecut a intrat în vigoare noua legislație privind asociațiile de proprietari, modificată prin Legea nr. 196/2018.

Printre prevederile noului model de regulament, „este interzisă tulburarea, fără drept, a liniştii proprietarilor/locatarilor din condominiu prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă”.

Orele de linişte stabilite în documentul publicat în Monitorul Oficial sunt 22:00 – 08:00, 13:00 – 14:00, dar se precizează că adunarea generală a asociaţiei de proprietari poate stabili extinderea intervalului orar “în care este interzisă tulburarea liniştii proprietarilor/locatarilor din condominiu”.

Etichete: bloc, ore de liniste, regulament

0/2 COMENTARII
ehuzanuhu
20 Apr 13:34
+0
VOTURI
-0
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin For Sale Amoxicillin 500mg Capsules ajn.waze.b365.ro.rkc.in http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Constantiniu Marcel
02 Mar 09:00
+0
VOTURI
-0
ce se respecta in tara asta? plata taxelor si impozitelor si deciziile de impunere abuzive ale Anaf ,altceva?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE