ATENȚIE! Nu răspundeți la acest număr de telefon! Vă încarcă factura cu 300 de euroPosesorii de telefoane mobile au devenit ținta unui unei noi înșelătorii. Ești sunat de cineva care se recomandă drept operator la Cosmote, Orange sau Vodafone. Ți se spune că e ceva în neregulă cu factura ta, iar apoi ești rugat să tastezi un cod de cifre. În momentul în care ai tastat codul factura ta s-a încărcat cu 300 de euro, bani care ajung în contul celui care te-a înșelat. 

ATENȚIE! Nu raspundeti la acest numar de telefon! Va incarca factura cu 300 de euro
ATENȚIE! Nu răspundeți la acest număr de telefon! Vă încarcă factura cu 300 de euro

Posesorii de telefoane mobile au devenit ținta unui unei noi înșelătorii. Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41, nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare. 

Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.
După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider” Orange, Cosmote (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau, scrie libertatea.ro, citând onlinereport.ro. 

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

Etichete: cod, fraudă, înşelăciune, numar de telefon, telefon mobil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE