Atenție, șoferi! Ce trasee să evitați, duminică: Rute ocolitoareCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează că duminică, în a doua parte a zilei, traficul rutier se va intensifica pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe DN1 Braşov - Bucureşti.

Atentie, soferi! Ce trasee sa evitati, duminica: Rute ocolitoare
Atenție, șoferi! Ce trasee să evitați, duminică: Rute ocolitoare
Foto: www.antena3.ro

În cazul în care se vor forma coloane demaşini pe Valea Prahovei, le reamintim conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot folosi ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, scrie romaniatv.net.

Duminică, în a doua parte a zilei, traficul rutier se va intensifica pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe DN1 Braşov - Bucureşti. În cazul în care se vor forma coloane demaşini pe Valea Prahovei, le reamintim conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot folosi ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Din zona Bran-Moieciu se poate circula pe traseul DN73 Braşov -Valea Mare-Pravăţ, DN72A ValeaMare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana –Bucureşti. Poate fi urmată şi ruta DN73 Braşov - Piteşti, A1 Piteşti –Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN73) este în lucru, scrie romaniatv.net.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Hunedoara, până în data de 20iunie 2015 , este întreruptă circulaţiarutieră pe DN76, pe sectorul kilometric 0+000 – 0+600, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş.

Rute ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule:

Ø sensul de deplasare Brad – Deva : circulaţia rutieră se va desfăşura deviat pe A1 km 369+110, nod Şoimuş – A1 km 354+000, nod Simeria, DN 7 km 377+525 – DN 7-Deva;

Ø sensul de deplasare Deva – Brad : circulaţia rutieră se va desfăşura deviat peDN 7 km 394+300, DN 7 km 377+525 nod rutier Simeria – A1 km 354+000 – A1 369+110 – DN 76 km 0+600 nod Rutier Şoimuş.

Înjudețul Caraș-Severin , DN57 Orșova – Moldova Nouă este închisla kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți). Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă. Rută ocolitoare: DN57Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unor lucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii). Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C-varianta de ocolire a municipiului Gherla. De asemenea, poate fi utilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea– Dej.

Pe Valea Jiului, pe DN66 Bumbeşti-Jiu - Petroşani(tronsonul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126+000), traficul rutier se desfăşoară în regim de şantier, în unele zone alternativ, semaforizat. În condiţii similare se circulă şi pe DN73Piteşti - Câmpulung.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţia de viteză de 10 km/h, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. Ruteocolitoare pentru traficul greu:

- DN1B Buzău - Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;

- DN10 , km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei - Vălenii deMunte, DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Etichete: rute ocolitoare, şoferi, trasee

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE