Atenţie, şoferi! Lucrări pe Autostrada A1 Bucureşti-PiteştiMarţi, până la ora 19:00, pe autostrada A1 Bucureşti -Piteşti se execută lucrări la suprafața carosabilă, între kilometrii 53 şi 55, pe sensul de mers către Pitești, pe prima bandă. De asemenea, până la ora 16:00, se lucrează la kilometrul 23, pe acelaşi sens de mers.

Lucrari pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti
Lucrări pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti

Şi pe A1 Sibiu – Sălişte, se execută lucrări la suprafața carosabilă (asfaltare) în zona kilometrului 247, pe sensul de mers către Sibiu, pe benzile unu şi de urgenţă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda a doua.

Pentru a nu se forma coloană de maşini pe banda pe care se execută lucrările, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cea deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip „fermoar").

Etichete: lucrari a1, lucrari autostrada Bucuresti Pitesti

0/1 COMENTARII
Dani
12 Jul 12:28
+0
VOTURI
-0
Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa pe trecerile de pietoni ale Bucureștiului în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache aferentă Pieței Victoriei și trecerea de pietoni de pe Șoseaua Nicolae Titulescu de la intersecția cu Bulevardul Ion Mihalache.Bicicliștii să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h