RAZII ale poliţiştilor Brigăzii Rutiere, marţi, în Bucureşti: 75 de amenzi şi 8 permise reţinuteAgenţii Brigăzii Rutiere au făcut, marţi dimineaţă, verificări într-o intersecţie aglomerată din Capitală. În total, oamenii legii au aplicat 75 de amenzi şi au reţinut opt permise.

UPDATE: În urma acţiunii poliţiştilor de la Brigada Rutieră, s-au aplicat în total 75 de sanctiuni, din care 56 pentru depăşirea coloanei de maşini prin refugiul de tramvai. În total, oamenii legii au reţinut 8 permise. În urma acţiunii s-a depistat şi o abatere la Legea taximetriei. Oamenii legii au mai aplicat 11 sancţiuni pentru diferite abateri, precum lipsa actelor, vorbit la telefon în timpul condusului sau nepurtarea centurii de siguranţă.

Marţi dimineață, în jurul orei 8.00, Brigadă Rutieră a Capitalei a demarat o acțiune în vederea depistării și sancționării conducătorilor auto care săvârșesc abateri la regimul rutier.

Acțiunea poliţiştilor de la Brigada Rutieră a Capitalei are loc la intersecţia Şos. Mihai Bravu cu Şos. Iancului.

Aceasta nu este prima acţiune de acest gen desfăşurată de Brigada Rutieră. În urmă cu şase zile, peste 120 de polițiști de la Brigada Rutieră au întreprins o amplă acțiune de control a șoferilor, în zona Pieței Obor din Sectorul 2 al Capitalei.

Etichete: brigada rutieră, Brigada Rutieră a Capitalei, razie, razie poliţişti, şoferi, trafic

0/2 COMENTARII
George
18 aug 21:39
+0
VOTURI
-0
La fel si in intersectia Diham (Bvd. Nicolae Grigorescu si Bvd. Basarabia)
Bogdan
18 aug 21:03
+0
VOTURI
-0
Salut initiativa. Intr'un final Politia amendeaza jmecherii ce depasesc coloana de masini, in timp ce fraierii ceilalti stau cuminti si asteapta in coloana la semafor. Verificati si pe la Apaca ( la cladirea Vodafone ) si in pasajul Victoriei in jurul orei 18.00. Poate stiti, poate nu vreti sa stiti, dar... E multi jmecheri...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h