ATENȚIE, șoferi! Se circulă cu DIFICULTATE pe Autostrada Soarelui şi pe Valea PrahoveiTraficul este îngreunat pe A2 Constanţa - Bucureşti, dar și pe Valea Prahovei, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ATENȚIE, soferi! Se circula cu DIFICULTATE pe Autostrada Soarelui si pe Valea Prahovei
ATENȚIE, șoferi! Se circulă cu DIFICULTATE pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei
Foto: adevarul.ro

Pe Autostrada A2 Constanţa- Bucureşti, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 179, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit autorităților, la staţia de taxare de la Feteşti, s-ar putea forma cozi, întrucât mulţi conducători auto preferă, încă, să plătească taxa de pod la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului.

Totodată, pe DN39 Mangalia - Constanţa, traficul rutier este îngreunat, circulându-se în coloană, din zona staţiunii Costineşti, pe sensul de mers către Constanţa, inclusiv în zona staţiunilor Eforie Sud şi Eforie Nord, până la Agigea, potrivit romaniatv.net.

Circulație îngreunată și pe Valea Prahovei

Circulația este îngreunată și pe DN1 Bucureşti - Braşov, în zona staţiunilor montane Sinaia şi Buşteni, pe ambele sensuri, iar în Azuga, traficul se desfășoară cu dificultate spre Bușteni.

Etichete: aglomeratie autostrada soarelui, cum se circula pe valea prahovei, cum se circula spre mare, Trafic DN1, trafic îngreunat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE