Atenţie, şoferi! O stradă din Bucureşti se închide doi ani. VEZI DE CÂNDStrada Valea Ialomitei va fi inchisa pe o perioada de doi ani
Strada Valea Ialomiţei va fi închisă pe o perioadă de doi ani

Traficul auto pe str. Valea Ialomiţei va fi închis începând de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioadă de doi ani pe tronsonul cuprins între Drumul Taberei şi str. Valea Oltului.

Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str. Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei – Valea Oltului.
"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, pentru restricţia mai sus menţionată, se va asigura traversarea str. Valea Ialomiţei între aleea Parva şi aleea Dealul Măcinului, precum şi asigurarea accesului din Drumul Taberei la Aleea Câmpul cu Flori şi Aleea Băiuţ", informează Primăria Capitalei.

Magistrala 5 a metroului bucureştean va cuprinde tronsonul Drumul Taberei – Universitate şi Universitate – Pantelimon. În primă fază vor fi date în folosinţă cele 13 staţii de pe tronsonul Drumul Taberei – Universitate: Ghencea, Râul Doamnei, Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2, Haşdeu, Cişmigiu, Universitate 2.

Firmele care au câştigat licitaţia pentru metroul din Drumul Taberei au la dispoziţie cel mult 25 de luni pentru executarea tunelurilor şi a structurii şi cel mult 18 luni pentru finisarea staţiilor. Potrivit Metrorex, în 2015 va fi dat în folosinţă tronsonul Drumul Taberei-Eroilor.

Etichete: circulaţie închisă, lucrări, magistrala 5, maşini, realitatea, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
enki
25 ian 19:17
+0
VOTURI
-0

afacerea poterasului

nastase florian
25 ian 12:17
+0
VOTURI
-0

cam naspa de total tuning aia...cum se mai ajunge acum la ei?:))

dani
25 ian 09:48
+0
VOTURI
-0

ce e harta aia? reclama la Total Tuning??? :) Sunteti cam praf.

ioan
24 ian 23:57
+0
VOTURI
-0

O prostie toata organizarea: transportul in comun e facut praf. 668 si 268 sunt autobuze fantoma. 90 si 91, la ce trasee au acum, sunt practic desfiintate, iar Drumul Taberei Sud este practic supra servita. Chiar nu puteau sa traga niste sarme, sa intoarca troleele la intersectia cu Valea Ialomitei? La fel si la Razoare, de ce a trebuit sa devieze troleele, era greu de tras o sarma pe alaturea? Nishte tampiti!KKMSH in metroul vostru!!!

Danyzus
24 ian 23:31
+0
VOTURI
-0

Da, cum sa nu! Doamne ajuta, sper sa ajung sa merg si eu cu acel metrou!

Cris
24 ian 22:57
+0
VOTURI
-0

prindem in aceasta viata vreo 2km din acest tronson?

Gogu
24 ian 16:57
+0
VOTURI
-0

In 2015 (Metrorex spera ca) va fi gata tunelul si depoul. Statiile, utilitatiile si calea de rulare mai tarziu.. sa nu dezinformam cititorii. :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h