Atenţie,şoferi!Se ridică maşinile în Sectorul 1 deşi nu mai sunt locuri de parcare din cauza zăpeziiÎn vreme ce bucureştenii se zbat printre nămeţi, Primăria Sectorului 1 a găsit un prilej bun de a face rost de bani. Astfel, firma de specialitate contractată de edilul Andrei Chiliman a început să ridice maşinile parcate neregulamentar, deşi tot ea a împins toată zăpada de pe carosabil pe locurile de parcare, în urma operaţiunilor de deszăpezire. 

Atentie,soferi!Se ridica masinile in Sectorul 1 desi nu mai sunt locuri de parcare din cauza zapezii (Foto realitatea.net)
Atenţie,şoferi!Se ridică maşinile în Sectorul 1 deşi nu mai sunt locuri de parcare din cauza zăpezii (Foto realitatea.net)

Manevra Primăriei este cu atât mai absurdă cu cât toate străzile secundare din sector sunt înzăpezite, iar pe străzile principale zăpada nu a fost ridicată, ci împinsă exact pe locurile de parcare.

În aceste condiţii, şoferii nu au altă soluţie decât să parcheze şi în locuri nepermise, situaţie pe care primarul general Sorin Oprescu o consideră "nesimţire". "Unii oameni s-au născut jigniţi", a răspuns Oprescu la întrebarea legată de nemulţumirea bucureştenilor cărora li se ridică maşinile în plină urgie.

Descurajaţi de munţii de nea, pe care unii nici n-ar fi avut unde să-i mute, oamenii s-au văzut obligaţi să parcheze pe benzile de circulaţie, dar s-au trezit că trebuie să plătească bani mulţi, ca să-şi recupereze maşinile.

Însă deşi nu creează condiţii pentru respectarea legii, autorităţile nu se sfiesc să-i taxeze cu 800 de lei pe şoferii, care îşi lasă maşinile în drum, din lipsă de alternativă.

Primarul general Sorin Oprescu e mulţumit de activitatea angajaţilor săi şi spune că vina este a şoferilor.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Andrei Chiliman, ninsoare, ridicare maşini, ridicări auto, Sectorul 1, troiene

0/2 COMENTARII
Dorel
29 Jan 10:22
+0
VOTURI
-0
Sa lase masinile acasa si sa ia RATB.
altul
29 Jan 09:40
+0
VOTURI
-0
Ceea ce vreti voi sa spuneti este ca atunci cand ninge nu mai trebuie sa respectam legea! Asa e la noi, se respecta legea doar cand e soara afara, sau ma rog cand vrea fiecare..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h