ATENŢIE! Un fals angajator din Capitală violează femeile care vin la INTERVIUUn bărbat a fost reţinut, fiind suspectat de viol, exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri oficiale, cauza fiind deschisă ca urmare a unei plângeri făcute de o tânără care a reclamat că a fost violată în timpul unei false testări psihologice pentru funcţia de secretară.

Birou
Birou

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

"Cercetările efectuate până în prezent au reliefat că bărbatul de 50 de ani a lansat online un anunţ conform căruia se făceau angajări pentru funcţia de secretară, solicitând persoanelor interesate să trimită pe email date şi fotografii, urmând ca acestea să fie programate şi la o testare psihologică, la un cabinet situat pe raza sectorului 6, persoanele interesate neavând cunoştinţă despre faptul că oferta de angajare şi examinare psihologică prezumau una şi aceeaşi persoană. Mai multe femei s-au arătat interesate de acest post şi s-au deplasat la ,,cabinetul medical" pentru testarea psihologică unde, după ce au completat anumite documente, sub pretextul necesităţii şi unei examinări fizice, invocate de medic, au acceptat să li se administreze anumite medicamente şi să se dezbrace, ulterior, după plecarea din cabinet, realizând că au fost victimele infracţiunii de viol", transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au făcut percheziţii la locaţia prezentată drept "cabinet medical", de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri, obiecte şi bunuri, urmând a fi efectuate mai multe expertize şi constatări.

Etichete: femei violate, interviu de angajare, viol, viol bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE