ATENŢIE unde parcaţi! Zeci de AMENZI, date şoferilor bucureşteni care au oprit neregulamentarPoliţiştii rutieri din Bucureşti au aplicat, miercuri, în numai două ore, în centrul Capitalei, 61 de amenzi şoferilor care au oprit şi staţionat neregulamentar. De la începutul anului şi până la 1 iunie, au fost sancționați peste 16.000 de conducători auto pentru opriri şi staționări neregulamentare. 

ATENTIE unde parcati! Zeci de AMENZI, date soferilor bucuresteni care au parcat neregulamentar
ATENŢIE unde parcaţi! Zeci de AMENZI, date şoferilor bucureşteni care au parcat neregulamentar
Foto: HotNews.ro

Brigada Rutieră a organizat, miercuri, o acțiune în traficul din Capitală pentru a-i depista pe şoferii care opresc şi staţionează neregulamentar.

Timp de două, poliţiştii rutieri au monitorizat Calea Victoriei, Calea Moşilor şi Piaţa Alba Iulia.

Cei 15 polițişti rutieri şi 8 motociclişti rutieri, mobilizaţi în razia din centrul Capitalei, au aplicat, în cele două ore, 89 de sancțiuni.

Potrivit Brigăzii Rutiere, 61 dintre amenzi au fost date pentru opriri şi staționari neregulamentare, în valoare de 25.000 lei.

Totodată, au fost fotografiate 18 autovehicule cărora le-au fost aplicate pliante de sancționare.

De la începutul anului şi până la finalul lunii mai, pentru opriri si staționări neregulamentare au fost sancționați 16.346 de conducători auto.

Etichete: amenzi, amenzi soferi, amenzi soferi bucuresti, masini parcate bucuresti, masini parcate neregulamentar

0/11 COMENTARII
Geo
10 Jun 07:31
+0
VOTURI
-0
@cris - nesimtiti nu sunt doar cei care chiar blocheaza traficul, ci toti cei care parcheaza ilegal. Legea nu face diferentiere intre cei care nu o respecta, desi impactul e nesemnificativ si cei care nu o repecta, impactul fiind semnificativ. Trebuie amendati absolut toti care parcheaza ilegal si se incadreaza la un capitol specificat in lege. Asa e in tarile civilizate, nu conteaza daca incurci sau nu circulatia, masina se ridica sau roata se blocheaza !
artiom
09 Jun 15:38
+0
VOTURI
-0
Pai romanul mediu (ascultator de manele, bautor de bere la pet, samantar pe banca in parc, purtator de slapi pe strada..etc) stie ca el are doar drepturi in societate. Fara obligatii. Parcheaza pe trotuar, pe spatiul verde, chiar pe linia de tramvai. Pai ce, daca nu are unde parca?!
Cris
09 Jun 15:23
+0
VOTURI
-0
Exista si nesimtiti care chiar blocheaza traficul... dar astia au iesit la cules pentru planul de amenzi...
Ion
09 Jun 14:04
+0
VOTURI
-0
Doamne ajuta! Poate reuseste in sfarsit un primar sa aduca un pic de respect pentru lege in privinta junglei din trafic si a parcarilor ilegale pe trotuare si pe benzile de circulatie. Multa tarie de caracter Firea ca nu e usor sa te pui cu impertinenta si agresivitatea soferilor din Bucuresti!
LGY
09 Jun 12:54
+0
VOTURI
-0
Zeci de AMENZI pentru milioane de parcari neregulamentare. Da, merge bine...
Vlad
09 Jun 10:20
+0
VOTURI
-0
Nu, parcare pe trotuar nu e ok si nu e normal!!! Parcare pe trotuar e ilegal.
sofer
09 Jun 09:32
+0
VOTURI
-0
cel mai sigur se parcheaza masina pe trotuar, acolo sigur nu ii amenda. urcata frumos pe trotuar. e cel mai sigur ca nu iei amenda. e oke.
eugen
09 Jun 07:27
+0
VOTURI
-0
asta acum, ca avem un primar nou..firea :)
gigi
09 Jun 00:40
+0
VOTURI
-0
Si cu cele parcate pe trotuare in ditamai centrul Capitalei, Piata Unirii, ce se face?
ionv@yahoo.es
08 Jun 17:41
+0
VOTURI
-0
Extraordinar! Nu ar trebui sa faca asta in permanenta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE