ATENŢIE! Utilizatorii STB NU vor putea folosi anumite carduri de călătorie, timp de 2 zileSocietatea de Transport Bucureşti (STB) upgradează structura de hardware aferentă sistemului automat de taxare, iar acest proces va afecta vânzarea titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri în zilele de 26-27 octombrie 2019, a anunţat operatorul de transport în comun. 

ATENTIE! Utilizatorii STB NU vor putea folosi anumite carduri de calatorie, timp de 2 zile
ATENŢIE! Utilizatorii STB NU vor putea folosi anumite carduri de călătorie, timp de 2 zile

Potrivit STB, acest proces este necesar pentru o mai bună adaptare la structura şi volumul cererii de transport.

"Ca urmare a acestor lucrări de upgrade pe serverele de taxare, programate pentru zilele 19-20 şi 26-27 octombrie a.c., procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri va întâmpina temporar dificultăţi, fiind afectate anumite funcţionalităţi (de ex: emiterea de titluri de călătorie cu tarif redus/ gratuit, emiterea de carduri personalizate, translatări, preschimbări)", se arată în comunicatul STB, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, restul posesorilor de carduri emise de STB nu vor fi afectaţi.

Totodată, Corpul de Control din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti a fost instruit să aplice o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi.

Etichete: card calatorie, sistem taxare, stb, upgrade hardware

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE