ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE emisă de MAE pentru Belgia. Ce se va întâmpla la BruxellesATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE pentru Belgia din cauza unor acţiuni de protest la Bruxelles. 

ATENTIONARE DE CALATORIE emisa de MAE pentru Belgia. Ce se va intampla la Bruxelles (Foto basilica.ro)
ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE emisă de MAE pentru Belgia. Ce se va întâmpla la Bruxelles (Foto basilica.ro)

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că Alianţa D19-20, alcătuită din reprezentanţi ai agricultorilor din sindicatele CSC (sindicat creştin) şi FGTB (sindicat socialist), dar şi din mai mult de alte 60 organizaţii şi asociaţii, va desfăşura, joi şi vineri, 15 şi 16 octombrie 2015, o vastă acţiune de protest faţă de tratatul de liber schimb UE – SUA (TTIP) în cartierul european din Bruxelles, în marja Consiliului European, care va avea loc în acest interval de timp.

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE. Tot joi, 15 octombrie 2015, vor avea loc, la Bruxelles, marşurile europene împotriva TTIP şi a austerităţii organizate de militanţii asociaţiilor şi sindicatelor europene.

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să evite aceste zone ale capitalei Bruxelles, să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.

Etichete: actiuni de protest, atentionare de calatorie, belgia, Bruxelles, mae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h