Atenţionare de călătorie în Grecia, din cauza grevei lucrătorilor în transportul în comunMinisterul Afacerilor Externe (MAE) a emis, vineri dimineaţă, o atenţionare de călătorie, pentru Grecia, din cauza grevei lucrătorilor în transportul în comun.

Atentionare de calatorie in Grecia, din cauza grevei lucratorilor in transportul in comun
Atenţionare de călătorie în Grecia, din cauza grevei lucrătorilor în transportul în comun
Foto: larepublica.pe

Cetăţenii români care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Republica Elenă sunt informaţi că, în continuarea atenționărilor de călătorie privind organizarea, în ziua de 1 mai 2015, a unor acțiuni greviste de 24 de ore a marinarilor și a transportatorilor feroviari, azi, 30 aprilie 2015, și lucrătorii din domeniul transportului în comun au anunțat organizarea unei greve de 24 de ore în aceeași zi, cu înregistrarea unor modificări de orare de funcționare. Ca urmare, transportul în comun se va desfășura după următorul program:

- autobuzele vor circula de la ora 9:00 la ora 21:00, iar troleibuzele de la ora 8:30 la ora 21:00;

- cursele trenurilor și metrourilor suburbane vor fi anulate;

- lucrătorii de la metroul cu traseele din zona urbană, precum și cei de la tramvai vor protesta doar în primele ore ale dimineții, până la ora 9:00.

Persoanele interesate pot obține informații la numărul +30 14511 și de pe site-ul www.trainose.gr.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate. Totodată, se reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (poate fi descărcată gratuit din „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, inclusiv în Republica Elenă, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!".

Etichete: atentionare de calatorie, atentionare MAE, Grecia, grevă, mae, Ministerul Afacerilor Externe, transport în comun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE