Atenţionare de călătorie în Grecia. Grevă națională de 24 de oreMinisterul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează, se află sau călătoresc pe teritoriul Republicii Elene că Administrația Supremă a Funcționarilor Publici (ADEDY) - cel mai mare sindicat al funcționarilor publici eleni, și Confederația Generală a Lucrătorilor Greci (GSEE) – sindicatul lucrătorilor din domeniul privat, au anunțat organizarea unei greve naționale de 24 de ore, în ziua de joi, 3 decembrie 2015. Între alţii, şi-au anunțat participarea la protest și Administrația Federației Panelene Maritime, organizațiile de lucrători din administrațiile locale, medicii din spitale și centre medicale, reprezentanții transportatorilor de călători urbani și feroviari.

Atentionare de calatorie in Grecia. Greva nationala de 24 de ore
Atenţionare de călătorie în Grecia. Grevă națională de 24 de ore

În Atena, personalul de pe mijloacele de transport în comun va protesta până la ora 09.00, reluând protestul de la ora 21.00 până la sfârșitul programului de lucru.

Sindicatele controlorilor de trafic aerian şi personalului navigant nu au adoptat încă o decizie privind ralierea la protest. Cu toate acestea, nu se exclude riscul unor perturbări ale traficului aerian din ziua de 3 decembrie 2015.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii dedicate de Internet http://www.mae.ro/travel-alerts și reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii,
sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.

Etichete: atentionare calatorie grecia, Grecia, greva nationala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h