ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE în Norvegia: Vreme severă cu ninsori și ploi abundenteMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Regatului Norvegiei că Institutul norvegian de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severă, cu ninsori şi ploi abundente, valabilă pentru ziua de duminică, 10 ianuarie 2016.

ATENTIONARE DE CALATORIE in Norvegia: vreme severa cu ninsori si ploi abundente
ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE în Norvegia: vreme severă cu ninsori și ploi abundente

Se așteaptă căderi masive de zăpadă în regiunile Agder și Telemark. De asemenea, vor fi ninsori abundente la Oslo şi în regiunea învecinată Akershus.
Informatii actualizate despre avertizările meteorologice, găsiți pe website-ul Institutului de Meteorologie al Norvegiei - http://www.yr.no.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!".

 

Etichete: atentionare calatorie norvegia, ploi abundente, vreme severa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE