Atenţionare de călătorie MAE pentru Grecia: Un drum naţional, ÎNCHIS de protestatariMinisterul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia. MAE anunţă că drumul național Evzonoi - Salonic a fost închis de către protestatari, în apropierea localității Polikastro.

Atentionare de calatorie MAE pentru Grecia: Un drum national, INCHIS de protestatari
Atenţionare de călătorie MAE pentru Grecia: Un drum naţional, ÎNCHIS de protestatari
Foto: autocaregrecia.ro

"Conform informațiilor transmise de autoritățile de poliție elene, traficul — inclusiv un număr semnificativ de camioane înmatriculate în România și care traversează frontiera eleno-bulgară pe la punctul de trecere a frontierei Promahonas-Kulata — a fost deviat către localitatea Kilkis. Autoritățile elene nu au o estimare privind durata blocajului instituit de migranții care sunt blocați de mai multe săptămâni în zona localității de frontieră Idomeni, dintre Grecia și Macedonia, din cauza închiderii rutei balcanice de migrație", precizează MAE printr-un comunicat de presă remis luni seară.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situații speciale.

Etichete: atentionare, Grecia, mae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h