Atenționare de călătorie MAE pentru SUA: Condiții meteo severeMAE anunță românii care călătoresc în Statele Unite, în această perioadă, că meteorologii americani au emis o serie de alerte privind condiții meteorologice severe din nord-estul şi estul Statelor Unite, în perioada 22 - 24 ianuarie 2016.

Atentionare de calatorie MAE pentru SUA: Conditii meteo severe
Atenționare de călătorie MAE pentru SUA: Condiții meteo severe
Foto: bgr.com

Pentru statele New Jersey, New York, Pennsylvania, Maryland, Virginia şi Delaware sunt anunţate căderi semnificative de zăpadă, viscol, inundații în zonele de coastă, vânt puternic și furtuni, începând cu ziua de vineri, 22 ianuarie 2016, până în partea a doua a zilei de duminică, 24 ianuarie 2016. Autoritățile recomandă evitarea călătoriilor care nu sunt absolut necesare și avertizează asupra închiderii sau restricționării accesului pe unele drumuri.

Autorităţile locale au anunţat că este posibil un volum foarte mare de precipitaţii, iar căderile de zăpadă pot atinge un nivel record în zona Washington DC şi în împrejurimi.

Pentru metropola New York, autoritățile locale au emis, de asemenea, o alertă de condiții nefavorabile de călătorie, având în vedere prognozele de furtună de zăpadă și viscol, recomandând evitarea deplasărilor începând de sâmbătă, 23 ianuarie 2016, până în după-amiaza zilei de duminică, 24 ianuarie 2016.

Pentru persoanele care se află în zonele afectate și care nu pot evita călătoriile în această perioadă, autoritățile recomandă configurarea autovehiculelor pentru călătoria în condiții de viscol, menținerea în acestea a unor rezerve de hrană și apă, precum și urmărirea, în plan local, a sistemelor de avertizare meteorologică.

Etichete: mae, meteo, SUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h