ATENŢIONARE METEO Vreme deosebit de rece în România. Temperaturi mai mici cu 10 grade faţă de normalATENŢIONARE METEO. Meteorologii au anunţat că vremea va fi deosebit de rece miercuri şi joi, în acest interval temperaturile fiind cu zece grade mai mici decât normalul perioadei. În plus, meteorologii anunţă că se va forma polei şi chiar gheţuş. 

ATENTIONARE METEO Vreme deosebit de rece in Romania. Temperaturi mai mici cu 10 grade fata de normal
ATENŢIONARE METEO Vreme deosebit de rece în România. Temperaturi mai mici cu 10 grade faţă de normal

INFORMARE METEOROLOGICĂ

ATENŢIONARE METEO. În intervalul menționat vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața în toată țara, iar în cea mai mare parte a Moldovei și ziua.


Şcolile din Bucureşti, ÎNCHISE vineri din cauza vremii

Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp.

ATENŢIONARE METEO. În zona montană vor fi ninsori, iar în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

ATENŢIONARE METEO. În Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și trecător se va forma polei sau ghețuș, iar în restul teritoriului vor predomina ninsorile.

Vremea deosebit de rece se va menține până spre sfârșitul săptămânii și vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de apariție pe parcursul zilelor de joi și vineri, în special în sud, în sud-est și la munte.

 

Etichete: atenţionare meteo, Bucureşti, frig, ninsori, polei, prognoza meteo, temperaturi scazute, vreme rece, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE