Aterizare de urgență pe OtopeniO aeronavă a companiei Freebird Airlines a aterizat de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă", joi, din cauza unor incidente la bord, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.

Otopeni
Otopeni
Foto: www.dcnews.ro

La aeroport s-a deplasat o ambulanță, dar nu a fost nimeni rănit la bordul avionului. Avionul a fost nevoit să revină la sol în urma agitației unui pasager, care a devenit chiar agresiv.

Aeronava a plecat de la Ankara cu destinaţia Copenhaga, a precizat Postelnicu.

În urma incidentelor de la bordul aeronavei, echipajul a cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti.

Aeronava a aterizat la ora 13.54, echipajul solicitând asistenţa cabinetului medical şi intervenţia poliţiei, a mai spus Teodor Postelnicu.

Bărbatul a fost dus la spitalul Al. Obregia, fiind aproape de comă alcoolică, dar și pentru a îi fi tratate rănile obținute în urma altercației cu alți pasageri. Bărbatul este de origine daneză și călătorea cu soția sa. Avionul va pleca spre destinația sa inițială, Copenhaga.

Etichete: aeroport, aterizare de urgenta, Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE