Aterizare de urgență a unui avion Wizz Air - Un român a încercat să spargă ușa piloțilorUn avion al companiei Wizz Air, care facea o cursa din Romania spre Norvegia, a aterizat de urgenta marti seara in orasul suedez Malmo, dupa ce un român de 43 de ani a incercat sa sparga usa de la cabina pilotilor.

Wizz Air,
Wizz Air,
Foto: cotidianul.ro

Politia a precizat ca barbatul - un cetatean roman de 43 de ani, care locuieste in Norvegia - a fost retinut dupa aterizarea la Malmo, sub acuzatia ca a incalcat legile privind aviatia, punand in pericol vietile pasagerilor in timpul zborului, relateaza expressen.se.
Aceeasi sursa precizeaza ca barbatul a fost imobilizat de alti pasageri aflati la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucuresti si se indrepta spre orasul norvegian Torp, insa autoritatile nu au confirmat aceste informatii.
Purtatorul de cuvant al politiei, Stephan Soderholm, a declarat ca nu exista indicii conform carora incidentul ar avea legatura cu terorismul. El a adaugat ca un al doilea pasager a fost retinut la Malmo pentru ca se afla in stare de ebrietate.

Etichete: Norvegia, wizz air

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE