ATERIZARE DE URGENŢĂ la Timişoara: avion Blue Air cu 160 de pasageri la bordAterizare de urgenta pe Aeroportul International Timisoara, dupa ce pilotii unei aeronave Blue Air au solicitat turnului de control sa le permita sa coboare cat mai repede. Este vorba de o cursa Bucuresti – Koln, cu 106 pasageri la bord.

O aeronava din Romania a aterizat de urgenta la Tel Aviv
O aeronavă din România a aterizat de urgenţă la Tel Aviv

UPDATE Compania Blue Air a decis să trimită o altă aeronavă care să preia pasagerii şi să îi transporte mai departe spre destinaţie. Aeronava a decolat de la Aeroportul Internaţional Timişoara la ora locală 12:32.

Aeronava a aterizat in deplina siguranta la Timisoara, in jurul orei 8.30, iar cei 106 pasageri au fost coborati din avion si poftiti in aerogara pana cand se vor face verificarile impuse in astfel de situatii, scrie realitatea.net.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului Timisoara un senzor de la bordul aeronavei indica o depresurizare, astfel ca pilotii au cerut permisiunea sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.

"Aeronava Blue Air care avea ruta Bucureşti – Koln, având la bord 106 pasageri a aterizat luni, 29 septembrie 2014, la Timişoara, la ora locală 08.35, după ce echipajul a semnalat depresurizarea aparatului de zbor. Avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerii au fost debarcaţi şi transportaţi în aerogară", informează Nicoleta Trifan, ofițerul de presă al AeroportuluI Internațional "Traian Vuia" din Timișoara.

Compania a decis să trimită o altă aeronavă care să preia pasagerii şi să îi transporte mai departe spre destinaţie.

Etichete: aeroport Timişoara, aterizare de urgenta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE