O cursă Iași- București a aterizat forțat pe aeroportul Băneasa din cauza cețiiO cursă de la Iaşi care trebuia să ajungă, marţi dimineaţă, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Băneasa, din cauza ceţii, pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte curse fiind distribuţi pe alte aeronave, a anunţat compania Tarom.

O cursa Iasi- Bucuresti a aterizat fortat pe aeroportul Baneasa din cauza unor probleme tehnice
O cursă Iași- București a aterizat forțat pe aeroportul Băneasa din cauza unor probleme tehnice

Reprezentanţii companiei Tarom au precizat că aeronava a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Băneasa, iar cei 44 de pasageri au fost debarcaţi. Pasagerii care aveau zboruri de conexiune au fost transportaţi cu autocarele la Aeroportul "Henri Coandă".

"Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularităţi vor fi distribuiţi pe alte zboruri până la destinaţia finală, conform biletelor de avion - care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager - şi vor primi asistenţă pe aeroporturi conform Regulamentului EC261/2004, cu privire la drepturile pasagerilor", se arată într-un comunicat de presă al companiei Tarom, remis agenţiei Mediafax.

Cursa Tarom RO710 a decolat de pe Aeroportul Iaşi la ora 06.00 şi trebuia să aterizeze pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 07.10.

Etichete: Aeroportul Băneasa, avion, cursă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE