Atletismul bucureștean își alege un nou președinte, după 20 de aniDupă 20 de ani în care Asociația Municipală de Atletism a fost înființată și condusă de același personaj, Rugină Gheorghe, ajuns astăzi la 84 de ani, a venit vremea ca atletismul bucureștean să intre într-o nouă eră.

Atletism
Atletism

Adunarea generală a asociației se va întruni marți, 31 octombrie, în complexul Lia Manoliu, pentru a-și alege noul președinte.

Dintre candidați, se remarcă un tânăr de 24 de ani, Coman Paul-Tiberius. Acesta promite să folosească vârsta în avantajul său și al asociației, despre care spune că „merită să fie condusă precum o asociație sportivă din Vest."

„Oamenii din vechea conducere au meritele lor, de a fi înființat și coordonat asociația vreme de 20 de ani. Dacă pe plan sportiv, cunoștințele lor sunt demne de invidiat, le reproșez acestora lipsa unei viziuni de marketing și management modernă, inspirată de modelele de succes din Vest. În timpurile noastre, sportul conține o doză din ce în ce mai mare de entertainment. Mulți încearcă să se opună acestei realități, fără să se gândească că un interes crescut al populației pentru sport determină în final bugete mai mari, sponsorizări mai mari, care pot fi folosite pentru pregătirea cât mai profesionistă a sportivilor noștri. Cine nu știe sau nu vrea să folosească această doză de entertainment în folosul sportului, nu face decât să rămână prizonier al unor vremuri apuse," a declarat Paul Coman.

Deși pare un proiect ambițios, tânărul bucureștean este obișnuit cu marile provocări. Și-a trecut deja în CV organizarea vreme de trei ani a unui cros ce a strâns în total peste 3000 de participanți, este manager de proiect pentru cea mai mare academie de marketing și management sportiv din Europa de Est, Sports Business Academy și în prezent ocupă funcția de Director General al unei agenții specializate în marketing online și consultanță de business.

Ca sportiv, s-a oprit la performanța de a deveni campion național de maraton la tineret, pe echipe, deoarece, spune el: „am ales școala, apoi voluntariarul, apoi munca." A continuat însă să arbitreze sute de competiții sportive, trecând prin toate nivelurile: arbitru secundar, arbitru senior, secretar de concurs, cronometraj electronic și operator tehnic field terminal. De asemenea, Paul deține licența de antrenor de atletism, iar în timpul liber este și preparator fizic pentru o echipă de fotbal.

Etichete: atletism, atletism bucuresti, Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE