Au fost anunțate primele nume de la Summer Well 2016Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scena festivalului Summer Well în această vară. Hurts, Years & Years, The 1975, Sundara Karma și The Neighbourhood sunt printre primele nume anuntațe. Summer Well 2016 va avea loc pe 13 și 14 august pe domeniul Stirbey din Buftea

Au fost anuntate primele nume de la Summer Well 2016
Au fost anunțate primele nume de la Summer Well 2016

Hurts, Years & Years, The 1975, Sundara Karma și The Neighbourhood cântă în această vară pe scena de la Summer Well, anunță hotnews.ro. 

Va fi al patrulea concert pe care britanicii de la Hurts il vor sustine in Romania. Acestia au mai cantat la Summer Well in 2012 si au filmat si doua videoclipuri la noi in tara. Este vorba despre Better Than Love si Sunday. Duol britanic este format din Theo Hutchcraft si Adam Anderson, iar printre cele mai cunoscute hituri ale lor se numara Wonderful Life, Stay si Somebody to Die for.

Years & Years sunt un trio format din Olly Alexander, Mikey Goldsworthy si Emre Türkmen. Acestia sint nominalizati la patru Brit Awards, iar printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara Take Shelter, King si Eyes Shut.

Primele 1.500 de bilete vor fi puse in vanzare la pretul promotional de 195 lei + taxe. Acestea sunt disponibile in Orange Shop sau online pe eventim si easytickets.ro

Etichete: festival, hurts, Summer Well 2016, Sundara Karma, The 1975, The Neighbourhood, Years & Years

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE