Au fost aplicate amenzi de 10.500 de lei pentru cei care nu şi-au deszăpezit trotuaruldeszapezire
deszapezire

Peste 230 de persoane fizice şi juridice din Bucureşti au fost somate de municipalitate să îndepărteze în totalitate zăpada depusă pe trotuarele aferente spaţiilor comerciale sau nelocuite, iar alte şase au fost deja sancţionate cu amenzi în cuantum total de 10.500 de lei.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul general Victor Iovici, la şedinţa de luni după-amiază a Comandamentului de iarnă al Capitalei.

Cu acelaşi prilej, Iovici le-a solicitat responsabililor din cadrul primăriei să acorde o atenţie sporită curăţării semnelor de circulatie şi a ţurţurilor din zona pasajelor.

Comandamentul de iarnă al Primăriei Bucureşti a fost din nou convocat luni, la ora 15:00, constatând că momentan trebuie intervenit mai mult manual, momentan, deoarece ninsoarea a stat. În orice caz, pe parcursul nopţii şi al dimineţii, s-a intervenit cu peste 200 de autospeciale pentru deszăpezire.

Viceprimarul Victor Iovici a cerut ca în cursul nopţii de luni spre marţi să se intervină cu materiale antiderapante, deoarece meteorologii anunţă ger, ceea ce va favoriza formarea poleiului.

Un număr de şase agenţi economici şi persoane fizice au fost amendaţi cu o sumă totală de 10.500 de lei, pentru necurăţarea trotuarului aferent.

Etichete: amenzi, comandament, deszăpezire, oprescu, trotuar

0/0 COMENTARII
Gabriel
24 ian 20:05
+0
VOTURI
-0

Angajatii primariei,care au semnat procesele verbale de amenda, au luat la cunostinta faptul ca in timpul noptii de duminica spre luni,angajati de la domeniul public au adus zapada de pe carosabil pe trotuar?Daca da,de ce nu i-au amendat pe ce de la ADP?Ce vina are romanul care si-a trecut ziua de duminica muncind sa stranga zapada,pentru a face loc hei-rupismului de la miezul noptii?La ce directie din Primaria capitalei pot sesiza acest aspect?

Costel
24 ian 16:21
+0
VOTURI
-0

Numai 6? E de ras... Persoanele fizice poate nu erau acasa...

Mioara
24 ian 16:05
+0
VOTURI
-0

Cine nu deschide urechile,deschide punga!10.5000 de lei sunt o suma!Nu era mai bine daca faceau ce le-a cerut Oprescu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE