Au fost demolate adăposturile improvizate de oamenii străzii în Cartierul MilitariDin dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul Ordine Publică, în colaborare cu lucrătorii Secţiei 22 Poliţie, au întreprins, în cursul săptămânii trecute, o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a mai multor adăposturi improvizate în Cartierul Militari.

Oamenii strazii
Oamenii străzii

Inspectorii din cadrul Primăriei Sectorului 6 au fost sesizaţi de mai mulţi cetăţeni că pe terenul viran din spatele Complexului Comercial Cora Lujerului, mai mulţi oameni ai străzii perturbă ordinea şi liniştea publică, depozitează mari cantităţi de deşeuri şi creează disconfort.

Persoanele găsite au fost identificate şi conduse către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă şi pentru a primi sprijinul necesar.

În perioada următoare, inspectorii de mediu şi poliţiştii locali vor continua monitorizarea acestei zone pentru a evita reamenajarea de adăposturi şi depozitarea necontrolată de deşeuri.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă tuturor cetăţenilor Sectorului 6 să aducă la cunoştinţă toate situaţiile asemănătoare pentru a se putea interveni cu maximă eficienţă.

Etichete: adăposturi, oamenii străzii, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h