Au fost trasate primele treceri de pietoni 3D, în Capitală. UNDE sunt amplasateTrei treceri de pietoni 3D au fost amenajate în București pentru a-i determina pe șoferi să încetinescă. Evenimentul a avut loc de “Ziua europeană fără accidente rutiere mortale”.

Trecerile 3D se află la adresele strada Constantin Brâncuși, nr. 3, șoseaua Alexandriei 2A și Calea Văcărești intersectie cu str. Pridvorului.

Conform inițiatorilor proiectului, cele mai multe accidente în care sunt implicați copiii se întâmplă în jurul școlilor și pe trecerile pentru pietoni.

Proiectul este avizat de către Comisia de Circulație si Poliția Română.

Sursa: profit.ro

Etichete: Bucureşti, Capitală, trecere 3D, trecere de pietoni 3D

0/4 COMENTARII
geox
06 oct 19:10
+0
VOTURI
-0
O PORCARIE . Nu are nici un efect vizual care sa iti atraga atentia , se vede ca orice trecere de pietoni din interiorul masini . Deci nimic SPECTACULOS
nimeni
04 oct 17:04
+0
VOTURI
-0
Sa vedem cat or tine si astea, pana s-or "coji"... (sau sterge)
rio
29 sep 11:19
+0
VOTURI
-0
Oare nu ar trebui sa inceapa cu lucruri de baza? Cum ar fi indicatoare moderne cu chenar fosforescent pentru trecerile de pietoni? Chestii care exista in orice tara care se considera ajunsa in secolul 21.
Nicu
27 sep 17:14
+0
VOTURI
-0
Sigur au trasa trecerea de peitoni 3d si la Calea Văcărești intersectie cu str. Pridvorului? Am trecut pe acolo si este tot vechea trecere de pietoni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE