Au furat o mașină, împingând-o din parcarePolițiștii din București au reținut cinci tineri care furaseră o mașină din Sectorul 6. Deoarece nu au reușit să îi pornească motorul, tinerii au împins mașina pe stradă, până acasă la unul dintre ei.

Retinuti
Reținuți
Foto: observatorbn.ro

Cei cinci tineri, cu vârste între 16 și 27 de ani, doreau să dezmembreze mașina și să vândă piesele componente. 

Iată comunicatul Poliției: "În ziua de marţi, 8 decembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare cinci mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pe numele a cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de furt a unui autoturism.

Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că trei dintre tineri, în noaptea de 19/20 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, s-au deplasat în parcarea unui bloc din sectorul 6, pentru a sustrage un autoturism cu intenţia de a-l dezmembra şi a valorifica piese din acesta.

Astfel, aceştia au pătruns, prin forţarea butucului portierei, într-un autoturism pe care nu au reuşit să îl pornească, fapt pentru care l-au împins până pe strada Moineşti, unde l-au lăsat până a doua zi, când au revenit şi l-au deplasat în acelaşi mod, până în apropierea locuinţei unuia dintre bănuiţi.

După două zile, cei trei s-au întâlnit cu alţi doi tineri care cunoşteau despre provenienţa bunului şi împreună au tractat autovehiculul la o altă adresă, unde urma să fie dezmembrat, activitate ce nu s-a mai realizat întrucât bunul a fost depistat de poliţişti şi predat proprietarului în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăinuire, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor."

Etichete: Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE