Au început lucrările la complexul rezidențial de pe terenul fostei fabrici Turbomecanica. FOTOAu început lucrările la complexul Rotar Park Residence, de lângă stația de metrou Păcii.  Noul ansamblu rezidențial va avea 1.300 de apartamente. 

Proiectul rezidenţial Rotar Park Residence, dezvoltat de familia Eskiocak din Turcia pe terenul fostei fabrici Turbomecanica, a făcut primii paşi. Lucrările de construcție au început în urmă cu două săptămâni.  Complexul va avea aproape 1.300 de apartamente.

„Vor exista 12 blocuri a câte 10 etaje, construite în patru faze. Prima fază are două blocuri cu 284 de apartamente, construcţia acestora demarând acum două săptămâni“, a declarat pentru ZF Adrian Bejan, reprezentant de vânzări al proiectului rezidenţial

El adaugă că preţul mediu al apartamentelor din acest ansamblu este de 1.000 de euro/metro pătrat util. Potrivit ultimelor date disponibile, investiţia în primele două blocuri este estimată la 10-12 milioane de euro.

Etichete: ansamblu rezidenţial, Rotar Park Residence, Sector 6, Turbomecanica

0/2 COMENTARII
KFM
26 oct 23:19
+0
VOTURI
-0
Am scapat de comunism si de Ceausescu pentru a construi aceleasi cutii de chibrit (acum si scumpe) in blocuri de 10 etaje, fara spatiu verde si cu aceeasi fatada comunista.
radu
26 oct 13:39
+0
VOTURI
-0
sper sa nu aiba structura de rezistenta vai de mama ei

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE