Au început lucrările la Mega Mallul de lângă Arena NationalăSud-africanii de la NEPI, unul dintre cei mai activi investitori din piaţa imobiliară a ultimilor ani, au început să aducă utilaje pe terenul fostei platforme Electroaparataj.

Cum va arata Mega Mall
Cum va arata Mega Mall
Foto: real4you.at

Sâmbătă, 9 noiembrie, la ora prânzului, mai multe camioane pline cu pământ ieșeau de pe terenul unde va fi ridicat noul mall.

„În principiu, da, am început construcţia, dar mai multe informaţii o să dăm peste două săptămâni", a declarat recent pentru economica.net, Tiberiu Smaranda, directorul de dezvoltare comercială din cadrul NEPI.

NEPI a finalizat la sfârşitul lunii august tranzacţia de preluare a 70% din firma care deţine terenul fostei fabrici Electroaparataj, acolo sud-africanii vor ridica în parteneriat cu austriecii de la Real4You MegaMall.

Tot pe terenul fostei fabrici, lucrările la noul magazin Kaufland sunt avansate.

Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi. Printre chiriașii deja anunțați se numără: Carrefour, Flanco şi Altex, Slot Point Casino, Cine Grand, C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez sau Office Shoes.

Etichete: Arena Naţională, lucrări, Mega Mall, NEPI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE