Au început lucrările la turnul de birouri Unirii View din Capitală. Când vor fi GATALucrările de construire a proiectului Unirii View, un turn de birouri de 18.000 mp situat pe bulevardul Corneliu Coposu, au început pe 25 octombrie și au ca dată de livrare trimestrul al doilea al anului 2018.

Au inceput lucrarile la turnul de birouri Unirii View din Capitala
Au început lucrările la turnul de birouri Unirii View din Capitală

"Cu o investitie totala estimata la aproximativ 33 de milioane de euro, Unirii View va fi o cladire de birouri de clasa A, in forma de poligon, cu 17 etaje superioare, un parter cu spatii de retail dedicate serviciilor si facilitatilor pentru chiriasi, precum si o parcare subterana cu 3 niveluri. 161 locuri de parcare vor fi in incinta cladirii si alte 200 de locuri in parcarea Unirea Shopping Center. De asemenea, cladirea va fi certificata conform normelor internationale BREEAM, avand numeroase sisteme ce faciliteaza confortul ocupantilor si asigura o functionare sustenabil", se arata in comunicatul de presa al dezvoltatorilor.

Unirii View este poziționată strategic în Piața Unirii, fiind deservită de stația de metrou Piața Unirii, 4 linii de tramvai, 9 linii de autobuz și o linie expres către aeroport.

Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog'Art. Investitorul din spatele Unirii View este Yves Weerts, un antreprenor de naționalitate belgiană cu istoric pe piața de dezvoltare imobiliară din România. Printre cele mai sonore proiecte ale investitorului se numără dezvoltarea si vânzarea parcului industrial Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Westfourth Architecture în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design.

Etichete: cladire birouri bucuresti, turn birouri bucureşti, unirii view

0/3 COMENTARII
ANTONESCU
29 Oct 03:48
+0
VOTURI
-0
propun pe terenul viran de langa biblioteca nationala o cladire turn cu inaltimea peste a celorlalte blocuri din jur la ultimul etaj o terasa in aet liber pt panorama din care sa mai urce inca o cladire de forma lui sky tower care de asemenea la ultimul etaj sa aibe platforma pt observarea intregului oras.SA FIE O CLADIRE EMBLEMATICA A BUCURESTIULUI
Cris
28 Oct 15:05
+0
VOTURI
-0
In sectorul 3 al capitalei s-a construit si inaugurat un mall - Park Lake fara ca acesta sa fie racordat la reteaua de electricitate. Va dati seama ce spagi s-au dat ca acest lucru sa fie posibil ??
alex
27 Oct 13:26
+0
VOTURI
-0
Orice cladire f mare are un impact si mai mare asupra traficului in zona. Iar daca are doar 160 de locuri cum scrie aici e apa de ploaie. Parcaju de la unirea e oricum necesar pentru alti oameni...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE