Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun - Bucharest Christmas Market FOTO. Când se deschideTârgului de Crăciun al Capitalei - Bucharest Christmas Market se va deschide pe 27 noiembrie. Pregătirile au început deja, "la statui" fiind instalate căsuţele tradiţionale. În ceea ce priveşte luminiţele de Crăciun, Primăria nu a stabilit deocamdată dacă vor fi pornite la deschiderea târgului, ca în ultimii ani.

Bucharest Christmas Market va avea loc în Piața Universității, în perioada 27 noiembrie - 27 decembrie, anunţă organizatorii Creart- Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului Bucureşti. Câteva căsuţe au fost deja instalate.

Deocamdată, nu se ştie dacă luminiţele vor fi aprinse odată cu deschiderea târgului, ca în ultimii ani. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au declarat că nu s-a stabilit deocamdată data exactă.

Cu toate astea, în multe zone au fost deja instalate beculeţe şi decoraţiuni- în Piaţa Constituţiei, de exemplu, Piaţa Charles de Gaulle şi pe bulevardul Dacia.

Din nefericire, şansele să ningă la deschiderea târgului sau înainte sunt destul de slabe, după cum sublinia marţi directorul ANM. Conform acestuia, iarna va veni abia după 2 decembrie anul acesta. Detali, AICI.

Dacă vă e dor să vedeţi Bucureştiul plin de lumini, găsiţi AICI o galerie foto cu beculeţele de anul trecut.

Etichete: bucharest christmas market, bucharest christmas market 2015, luminite bucuresti, luminite craciun 2015

0/2 COMENTARII
Cris
11 Nov 17:21
+0
VOTURI
-0
Iarasi risipa de bani si show ieftin, decontat scump de Primarie ???
Vali
11 Nov 15:09
+0
VOTURI
-0
iar se deschid kitch-urile astea in care toti bisnitarii vand sosete si acareturi din en-gros-urile Niro si Europa de parca am fi la balciul de la Piscani?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE