Auchan face angajări. Ce locuri de muncă oferă retailerulAuchan face angajări în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Bucureşti, pe diferite poziţii în cadrul retailerului. 

Auchan face angajari. Ce locuri de munca ofera retailerul
Auchan face angajări. Ce locuri de muncă oferă retailerul

Auchan angajează la Bucureşti omul potrivit pentru postul de coordonator visual merchandising.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă relevantă în comerţ, eşti dispus să pleci în deplasări în interes de serviciu, în ţară.
Candidatul ideal pentru acest post este empatic, eficient, bun pedagog, perseverent, bun comunicator şi bun strateg, scrie economica.net. Până pe 8 martie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Auchan. Detalii găsiţi aici.

Auchan oferă locuri de muncă pentru 50 de lucrători comerciali în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Angajatorii caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial.
7 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Auchan dispunde de locuri de muncă şi pentru măcelari, brutari, cofetari, bucătari în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti potrivit pentru unul dintre aceste posturi vacante la Auchan dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în meseria pentru care aplici. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în pregătirea pâinii, a diferitelor specialităţi de patiserie, cofetărie, respectiv a produselor din carne.
8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Auchan caută, de asemenea, 10 agenţi de securitate în oraşele enumerate în anunţul de recrutare anterior.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin 10 clase, a mai lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, are atestat profesional de agent de pază şi protecţie şi ştie să opereze un PC. De asemenea, trebuie să ai spirit de echipă, să fii disciplinat şi să fii integru, ca să fii eligibil pentru acest post.
8 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan. Amănunte, aici.

Auchan angajează trei electricieni la Bucureşti, Braşov şi Cluj. Te califici pentru acest post dacă ai calificare de electrician, experienţă relevantă în domeniul tehnic, ai gândire analitică şi eşti organizat.
9 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Auchan. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

 

Etichete: angajari auchan, Auchan, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE