Auchan își mută angajaţii în noul sediu din Drumul TabereiGrupul francez Auchan, care operează în România o reţea de 33 de hipermarketuri şi a înregistrat anul trecut vânzări de peste un miliard de euro, va începe spre finalul lunii aprilie mutarea celor 400 de angajaţi din sediul central în clădirea de birouri construită de companie în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Auchan isi muta angajatii in noul sediun din Drumul Taberei
Auchan își mută angajaţii în noul sediun din Drumul Taberei
Foto: bzi.ro

În prezent, sediul Auchan se află într-o vilă din apropierea pieţei 1 Mai, iar cea mai mare parte a angajaţilor care nu lucrează în magazine au birourile într-o clădire din vecinătatea magazinului Auchan Pallady, potrivit Ziarul Financiar.

Francezii au cumpărat un lot de 2,6 hectare din fosta platformă industrială Tricodava pe care au construit un centru comercial, inaugurat la finalul anului trecut, dar şi o clădire de birouri pentru găzduirea noului sediu, va­loarea totală a investiţiei ridicându-se la 60 mil. euro.

„Noul sediu al Auchan România va fi gata să-şi întâmpine echipele la sfâr­şitul lunii aprilie, iar până la sfârşitul lunii mai cei 400 de colaboratori din serviciile centrale se vor muta în noile birouri. Noul sediu este amplasat în clădirea din Dru­mul Taberei, care împreună cu hipermarketul şi centrul comercial au fost construite, în proprietate, de Auchan", a declarat Frederic Bellon, directorul general al Auchan România.

Per total, după achiziţia unui pachet de 20 de magazine ale reţelei germane Real, Auchan are în România circa 11.000 de angajaţi, dar procesul de integrare nu a fost deocamdată finalizat.

Francezii îşi propun ca până în acest an să finalizeze procesul de transfer al afacerii pe o singură entitate juridică.

Etichete: angajaţi, Auchan, centru comercial, Drumul Taberei, fosta platformă Tricodava, noul sediun, sediu central Auchan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE