AUDIERI în cazul celor două fete care au fost la un pas de înec la Ştrandul StrăuleştiUn procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a continuat, marţi, audierile persoanelor care ar putea da detalii despre felul în care două fete de 12 şi 16 ani au ajuns la un pas de înec, sâmbătă, la ştrandul Străuleşti. Starea celor două fete este staţionară, dar în continuare gravă.

Doua fete, inecate la Strandul Straulesti. Una dintre ele a murit la spital
Două fete, înecate la Ştrandul Străuleşti. Una dintre ele a murit la spital

Marţi au fost chemaţi să dea declaraţii medicul SMURD care era în timpul liber în zonă şi doi chelneri ai bazei de agrement, după ce luni au fost audiati şi alţi angajaţi ai complexului în care s-a petrecut incidentul,  potrivit news.ro.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-a chemat la audieri pe cei doi chelneri care erau de serviciu în timpul incidentului, dar şi pe medicul SMURD care se afla întâmplător în zonă şi a intervenit pentru resuscitarea fetelor de 12 şi 16 ani.  Şi luni au fost audiaţi angajaţi ai complexului unde a avut loc incidentul. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul fetelor descoperite în submersie în piscina complexului din zona Străulești, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, informează DGPMB.

Cele două fete care au fost la un pas să se înece vineri seară la Ștrandul Străulești se află în continuare în stare gravă, internate la Spitalul de Copiii "Grigore Alexandrescu".

"Fetele sunt la fel ca ieri, ambele sunt ventilate mecanic. Nu sunt nici mai bine, nici mai rău. Cea mare, de 16 ani, nu răspunde la tratament, însă încă are bătăi ale inimii. Cea de 12 ani răspunde în schimb la tratament, aşteptăm să vedem dacă se produc schimbări în aceste zile", a declarat medicul Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Două fete de 12 şi 16 ani au fost transportate la spital, sâmbătă seara, după ce au inhalat apă în timp ce se aflau într-un ştrand din zona Străuleşti.

 

Etichete: audieri ine strand Straulescu, fete inec strand Straulesti, fete inecate Strand Straulesti, strand straulesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE