Audieri în dosarul ROMATSA. Sindicalist: Acești domni au interesul de a CĂPUȘA totulLiderii sindicali de la Romatsa sunt audiați, la această oră, în urma plângerii depuse de fostul director al companiei, pentru tâlhărie și hărțuire.

Audieri in dosarul ROMATSA. Sindicalist: Acesti domni au interesul de a CAPUȘA totul
Audieri în dosarul ROMATSA. Sindicalist: Acești domni au interesul de a CĂPUȘA totul
Foto: bucurestifm.ro

La secția 1 de Poliție, acolo unde sunt audiați liderii de sindicat de la Romatsa, unul dintre aceștia a declarat că revolta lor are drept cauză condițiile de lucru și lipsa profesionalismului celor din conducere.

„Noi luptăm pentru siguranța traficului aerian. Acești domni generali, veniți cu interesul de a căpușa și denaționaliza, pun în pericol traficul aerian.

În zona de administrație ne aduc tot felul de oameni care nu au legătură cu aviația. Ei ne fac procedurile, cu care noi lucrăm în sala de dirijare. Caracatița asta pătrunde acolo unde ar trebui să fie experți. Aceste proceduri, dacă nu sunt în regulă, se reflectă în activitatea noastră”, a declarat unul dintre liderii sindicali.

Florin Diaconu, lider sindical, a declarat, la sosirea la Secția 1 de Poliție, că neagă acuzațiile fostului director al companiei, de tâlhărie.

Fostul director Romatsa, Ion Aurel Stanciu, a depus o plângere la poliție după ce, în urmă cu câteva zile, a avut o altercație cu unul dintre liderii sindicali

Etichete: director romatsa, dosarul romatsa, greva romatsa, ROMATSA, scandal romatsa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h