AUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecău, calificare în semifinale la dublu mixt cu Coco VandewegheAUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecău şi şi americanca Coco Vandeweghe s-au calificat în semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului, după ce au câştigat cu 6-3 6(5)-7 10-6 în faţa perechii Bethanie Mattek-Sands/Bob Bryan, cap de serie numărul 2.

AUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecau, calificare in semifinale la dublu mixt cu Coco Vandeweghe (Foto fn24.ro)
AUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecău, calificare în semifinale la dublu mixt cu Coco Vandeweghe (Foto fn24.ro)

AUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecău a mai câştigat Australian Open la dublu mixt în 2012, alături de Bethanie Mattek-Sands, care acum i-a fost adversară şi pe care a învins-o în sferturile de finală. Tecău şi Coco Vandeveghe nu se află printre favoriţi la această ediţie a Internaţionalelor de Tenis ale Australiei, dar au reuşit miercuri să elimine perechea cap de serie nr. 2, după ce în primul tur trecuseră de favoriţii 6, Hradecka/Matkowski.

AUSTRALIAN OPEN 2016. Horia Tecău şi Coco Vandeveghe au câştigat miercuri în 88 de minute, cu 6-3 6(5)-7 10-6, în faţa perechii Bethanie Mattek-Sands/Bob Bryan, informează romaniatv.net. În semifinale, perechea româno-americană va întâlni cuplul Treat Huey/Andreja Klepac, care a produs, de asemenea, o mare surpriză, câştigând cu 6-2, 7-5 în faţa perechii Yung-Jan Chan/Rohan Bopanna, cap de serie numărul 3.

Etichete: AUSTRALIAN OPEN 2016, calificare semifinale dublu mixt, Coco Vandeweghe, horia tecau

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE