Miss Globe România, aproape de linșaj după accidentul în care au murit patru persoaneDiana Dinu, fostă Miss Globe România 2014, nu a mai putut frâna când i-a ieșit în cale o căruță cu 12 persoane care nu a acordat prioritate. 

Miss Globe
Miss Globe

Un accident extrem de grav s-a produs duminică seară, pe drumul european E85. În urma accidentului, patru oameni, printre care şi un copil de 5 ani, au murit, iar alte opt persoane au fost rănite.

Patru persoane, între care și un copil, și-au pierdut viața, iar alţi opt oameni au fost răniţi duminică seară pe E85, în urma unui teribil accident provocat de o căruță care cicula neregulamentar, scrie Ziarul de Vrancea.

Potrivit primelor informații, un căruțaș a intrat pe șoseaua europeană fără să se asigure, moment în care a fost izbit de o mașină Audi condusă de o șoferiță din Bacău. Primele informații arată că accidentul s-a produs din vina căruțașului, care nu s-a asigurat la intrarea pe E8E. La fața locului a intervenit un detașament de jandarmi care a restabilit ordinea, după ce rudele celor implicați în accident au făcut scandal.

Diana Dinu, fostă Miss Globe România 2014, care se afla la volanul maşinii sale, nu a mai putut frâna şi i-a izbit în plin. În urma impactului, căruţa a fost proiectată în şanţul de pe partea stângă a drumului, în timp ce autoturismul a ajuns în şanţul de pe partea dreaptă.
Patru persoane din căruţă, dintre care trei membri ai aceleiaşi familii, au murit pe loc, iar ceilalţi au fost răniţi şi au ajuns la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au blocat circulaţia şi au fost nevoiţi să o evacueze pe fosta Miss pentru a nu fi linşată de rudele victimelor, sosite la faţa locului.
Căruţaşul considerat vinovat a fost rănit şi a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că era şi beat. Acesta va fi cercetat pentru moartea celor patru persoane şi vătămarea celorlalte.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE