Autobuz Otokar inundat cu apă clocotită de la instalaţia de încălzire defectă. Altul a rămas blocatNoi probleme pentru autobuzele pentru care Primăria Bucureștiului plătește 100 de milioane de euro. Zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz, după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. Un alt autobuz Otokar s-a oprit pur şi simplu în mijlocul străzii, blocând o bandă de circulaţie.

Autobuz defect in trafic
Autobuz defect în trafic

UPDATE Un alt autobuz Otokar s-a defectat şi s-a oprit în mijlocul străzii, şoferul nemaiputând să-l pornească.

O filmare postată pe Facebook de consilierul general Ciprian Ciucu arată un autobuz care nu se mai poate mişca de pe loc, blocând o bandă e circulaţie.

________

Zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz, după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită.

Un călător spune că este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar, care au început să circule prin București pe 1 decembrie. Autobuzul circula pe ruta 783, între Piața Unirii și aeroportul Otopeni.

Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seara, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană, arată Digi24.

Nu este prima dată când apar probleme. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice.

Primăria Capitalei a negat până acum că ar fi existat aceste incidente și defecțiuni. Anul viitor, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze.


Etichete: autobuz otokar, autobuze bucuresti, otokar, stb

0/4 COMENTARII
DAn
04 feb 12:49
+0
VOTURI
-0
Avem producatori indigeni de autobuze si noi cumparam guboaiele alea turcesti in care panelurile de plastic, pe langa faptul ca nu au imbinari bune, sunt prinse cu negrese de rigips.
WTF!!!!
mihai
23 dec 16:17
+0
VOTURI
-0
Pai, daca vreti calitate nemteasca la pret de bazar? Astea de la instelata firma au ajuns sa aiba peste 1milion de km si functioneaza ok. Cum vor merge turcismele de la 100k km vechime?
abcdef
22 dec 20:27
+0
VOTURI
-0
Sabotajul este un lucru interesant.
ICA
22 dec 09:54
+0
VOTURI
-0
Nu ar trebui achizitionate fara verificari SUPLIMENTARE.Se pare ca aceste autobuze SUNT DEFEFECTE din FABRICATIE.SA SE CUMPERE CELE ROMANESTI. MAI IEFTINE!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE