Autobuzele dotate cu aer condiţionat, ţinute în garaj pe caniculăMulte autobuze care au circulat în Bucureşti, în weekend, nu au avut aer condiţionat, cele din urmă fiind lăsate în garaj.

Autobuzele dotate cu aer conditionat, tinute in garaj pe canicula (Foto evz.ro)
Autobuzele dotate cu aer condiţionat, ţinute în garaj pe caniculă (Foto evz.ro)

Cei care au decis sa iasa din casa la orele pranzului nu au gasit racoare in transportul in comun. Multe autobuze care au circulat in Bucuresti, de pilda, nu au avut aer conditionat. Cele care au sunt tinute in garaje de sefi, explica soferii RATB, conform stirileprotv.ro.

"Nu mai baga aer conditionat, face economie", s-au plans calatorii.

Lucru perfect adevarat, a confirmat un sofer pentru sursa citata. Conform acestuia, sefii sau ar fi decis ca ar fi mai bine ca autobuzul cu aer conditionat sa sa stea in garaje. 
"Sunt acum cu aer conditionat in garaj, era normal sa-mi dea una cu aer", a spus un sofer RATB.
Cea mai mare temperatura s-a inregistrat duminica la Giurgiu: 38 de grade.

Etichete: aer condiţionat, aer conditionat ratb, RATB

0/5 COMENTARII
ADINA
21 aug 09:28
+0
VOTURI
-0
VRETI CONFORT ? PLATITI CALATORIA !!!
adina
21 aug 09:27
+0
VOTURI
-0
pai...daca tin controlorii in autobaze si voi circulati "gratuit" cu ce bani sa se faca "confortul la care visati???
oricum si cu controlori nesimtitii tot nesimtiti raman,,,
ce ma bucur ca scumpesc calatoria si abonamentele !!!
Munca in folosul comunitatii pt cei prinsi fara "bilet" !!!
Varsta a treia sa stea acasa la 40 de grade...
nu va mai place cu ratb-ul...luati taxiul...tot gratis daca puteti...
Ing.
28 iul 07:38
+0
VOTURI
-0
Autobuzele cu aer condiţionat au motoare euro-4, care necesită o soluţie numită ad-blue (uree cu apă). Cum soluţia respectivă nu s-a mai cumpărat de ceva vreme, s-a pus apă cu sare în locul ei... aşa că autobuzele s-au cam defectat. Şi mai sunt şi alte probleme... acum vreo 3 ani, s-a dat ordin ca iarna să se demonteze curele de acţionare de la motorul instalaţiei de aer condiţionat. Dar vara următoare nu s-au mai găsit toate curelele... altele s-au rupt, mai sunt şi autobuze care nu mai au freon... mai bine luau nişte autobuze cu geamuri cum erau pe Ikarus, la alea puteai şi să ieşi pe geam dacă voiai.
forta
28 iul 03:57
+0
VOTURI
-0
Foarte bine ca scriu articole despre nesimtirea RATB. Daca nu poate sa isi scoata autobuzele cu aer conditionat la 35 de grade ( afara ) , sa isi tina dracu si controlorii tot la autobaza, sa faca economie si cu aia. Banii pe abonamente stiu sa ceara dar Liniile de noapte s-au facut praf, sunt o gluma, N104 nici nu merge pe linia lui 104, nici un rahat de aer conditionat nu putem sa avem. E motorul ala in spatele autobuzlui, pus ca dracu, daca ia foc nici cu ce sa spargi geamul nu ai.
Cris
27 iul 23:16
+0
VOTURI
-0
O sa scrieti pana in octombrie articole derivate despre lipsa aerului conditionat in autobuze. Maine o sa citesc - "O baba a lesinat din cauza lipsei aerului conditionat in autobuze" si link catre articolul de mai sus pentru cine doreste mai multe informatii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h