AUTOBUZUL imun la blocajele din TRAFIC a fost TESTAT. CIRCULĂ pe deasupra MAŞINILOR VIDEOTEB-1 este un vehicului revoluţionar de transport în comun, dezvoltat de o companie chineză, care poate să decongestioneze traficul cu 35 de procente. Mai mult de atât, deoarece circulă pe deasupra maşinilor, este imun la blocajele din trafic.

TEB-1 a fost testat recent pe străzile din în oraşul Qinhuangdao, la mai puţin de trei luni după ce planurile iniţiale au fost prezentate pe calculator. Cu toate acestea, maşina a fost prezentată prima oară în 2010, fiind practic rezultatul unor ample cercetări privind problema transportului în oraşele aglomerate.

Autobuzul are o lăţime de aproape 8 metri, acoperind practic două benzi pe sens. Cu o lungimea de 22 de metri, poate transporta până la 300 de pasageri cu o viteză de maxim 60 km/oră. Creatorii acestui vehicul de transport în comun estimează că introducerea acestuia în transportul public ar putea decongestiona traficul cu 35%. Mai mult de atât, potrivit the verge, cinci oraşe din China au semnat deja contracte pentru programe pilot cu acest mod de transport, alături de oraşe din Brazilia, Franţa, India şi Indonesia.

ÎNTREBAREA ZILEI: Credeţi că s-ar putea implementa şi în Bucureşti un astfel de mijloc de transport în comun?

Ne puteţi răspunde pe Facebook.

Etichete: autobuz, autobuz china, TEB-1, trafic Bucureşti

0/2 COMENTARII
mos teaca
05 Aug 16:37
+0
VOTURI
-0
la noi numai cu vointa politica se poate implementa un asemenea plan ca circulatia sa nu mai fie blocata, numai intun singur fel.Sa se taie din blocurile constuite de pe timpuri si atunci se vor mari bulevardele si strazile.Cei ce au locuit in acele case sa lise dea niste apaertamente frumoase nu la marginea buc., ceva rezonabil si sa vezi ca in cativa ani numai are cine sa treaca pe bulevarde sa ingreuneze traficu. Dar numai cu vointa politica.
UHR
03 Aug 13:52
+0
VOTURI
-0
Imun la blocajele din trafic?
Visati frumos! Nu trebuie decat UNUL SINGUR care sa parcheze pe banda pe care sunt rotile autobuzului si gata blocajul.
Cat despre intrebare... La cum se parcheaza in Bucuresti, ca prima banda este oficial parcare, iar banda a doua este parcare "de urgenta", ce se rezolva cu un asemenea autobuz?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h