Autobuzul pe hidrogen a ajuns la București. Cum arată și cât costă un exemplarBucureștenii au ocazia să vadă autobuzul viitorului. Este virba despre un autobuz pe hidrogen care poate fi alimentată în doar șapte minute şi nu poluează deloc.

autobuz
autobuz

Autobuzul viitorului a ajuns la Bucureşti, doar în teste deocamdată. Este o maşină cu hidrogen, care poate fi alimentată în doar șapte minute şi cel mai important, nu poluează deloc.

E prea devreme însă să visăm la o plimbare cu un astfel de mijloc de transport în comun, în România abia se discută despre autobuze electrice şi hibrid.

Până la finalul acestui an, am putea avea în București 100 de autobuze electrice și 130 de autobuze hibrid. 550.000 de euro costă un autobuz electric, față de 370.000 cât costă acest autobuz cu hidrogen.

Etichete: autobuzul viitorului, Bucureşti, hidrogen

0/2 COMENTARII
Xulescu
13 iun 14:42
+0
VOTURI
-0
Cam care or fi sansele ca acest autobuz sa devina BOMBA CU HIDROGEN?? In Bucuresti se circula cam haotic, mai au loc accidente, soferii sunt neatenti (e mai important fakebook decat ce se intampla pe sosea in fata lor). Daca intra unu' cu viteza in acest tip de autobuz, ce se intampla? Dispare Bucurestiul intreg de pe harta?
Andrei
13 iun 12:57
+0
VOTURI
-0
Hidrogenul se obtine din metan prin conversie sau prin electroliza apei (consum de energie electrica). Cat CO2 se degaja pentru a produce hidrogen?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE