Autocar cu pasageri, luat de viitură în ConstanţaUn autocar plin cu pasageri a fost luat de viitură în judeţul Constanţa.

Un autocar cu pasageri a fost luat de ape la Constanţa. 

Un autocar de linie care se deplasa dinspre Mihai Viteazu spre Constanța a fost luat de o viitură care a afectat drumul județean 226. Autocarul a ieșit de pe partea carosabilă și s-a oprit cu roțile din față într-o derea plină cu apă, între localitățile Nuntași și Istria, scrie romaniatv.net.

Apelul la 112 s-a înregistrat la ora 5.38, iar la fața locului s-au deplasat 26 de pompieri cu 3 autospeciale de intervenție, descarcerarea grea, o barcă, o autospeciala transport personal și victime multiple, precum și 2 ambulanțe SMURD, pentru evaluarea situației sub coordonarea inspectorului șef.

În autocar se aflau 15 pasageri, care, după producerea incidentului, au rușit să iasă singure din vehicul, neavând nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului a rămas o autospecială ISU Dobrogea care, împreună cu reprezentanții autorităților locale și ai drumurilor județene, intervin pentru repunerea autocarului pe partea carosabilă.

Etichete: autocar, Constanţa, viitură

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE