Autocar cu pelerini, implicat într-un accident rutier, spre moaştele Sfintei ParaschevaVineri noapte, un autocar plini cu pelerini a fost implicat într-un accident rutier, în judeţul Vrancea. Autocarul, care se îndrepta spre Iaşi, la moaştele Sfintei Parascheva, făcea parte dintr-un convoi organizat de Primăria Voluntari.

Autocar cu pelerini, implicat intr-un accident rutier, spre moastele Sfintei Parascheva
Autocar cu pelerini, implicat într-un accident rutier, spre moaştele Sfintei Parascheva
Foto: romaniatv.net

Primăria oraşului Voluntari a organizat un pelerinaj la moaştele Sfintei Parascheva, iar mai multe autocare au plecat vineri seara spre Iaşi. Pe raza judeţului Vrancea, şoferul unui autocar a ieşit din coloană şi a făcut dreapta, spre o altă localitate. Când şi-a dat seama că a luat-o pe un drum greşit a încercat să întoarcă autocarul, însă în urma manevrei bruşte vehiculul s-a a derapat şi a rămas suspendat în şanţ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar credincioşii au ajuns la procesiune.

În zonă, pe DN24, traficul a fost întrerupt zeci de minute, potrivit România TV. În cele din urmă, pelerinii şi-au continuat drumul spre Catedrala Metropolitană din Iaşi.

 

Etichete: autocar, pelerini, sfanta parascheva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE