Autocar cu zeci de români, blocat în SloveniaUn autocar cu 82 de români se află blocat în Slovenia de vineri noapte de la ora 2, după o defecţiune la motor. Românii se întorceau în România din Italia.

Autocar cu zeci de romani, blocat in Slovenia
Autocar cu zeci de români, blocat în Slovenia

Un autocar plin cu români care veneau din Italia a rămas blocat în Slovenia din cauza unei defecțiuni la motor.  La mai bine de 14 ore, românii aşteaptă un nou autocar care să îi aducă în ţară, informează Realitatea TV.

"Suntem blocati de la două noaptea, ne-au spus să ne încălzim, acum am ajuns în centrul capitalei, pe jos. Nu a ajuns niciun autocar din România să ne întoarcă înapoi. Au plecat în România mamele şi copiii, opt sau nouă persoane. Autocarul este defect. A fost un incendiu la motor şi a oprit într-un PECO, un mecanic a încercat să îl repare, dar a luat iar foc. Toţi stăm în frig, în mijlocul străzii, nu ne-am cazat nicăieri. Am sunat ultima dată acum două ore, ni s-a spus că va ajunge în câteva ore. De atunci, nimeni de la firmă nu ne mai răspunde", a declaat Alexandru Popescu, un tânăr student în Italia şi se întorcea acasă pentru sărbători, la Realitatea TV.

Firma este din Cluj, iar românii veneau din Italia.

Etichete: autocar, Italia, români

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE