Autocarul răsturnat pe A2, supus unei expertize tehnice. Doi morţi, mai mulţi răniţi - 21 copiiUPDATE Şoferul autocarului se află în comă, intubat şi nventilat mecanic la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. 

Autocarul din Bulgaria care s-a răsturnat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică pe Autostrada Soarelui, unde două persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite, printre care şi 21 de copii, urmează să fie supus unei expertize tehnice. 

Autocarul rasturnat pe A2, supus unei expertize tehnice. Doi morti, mai multi raniti - 21 copii
Autocarul răsturnat pe A2, supus unei expertize tehnice. Doi morţi, mai mulţi răniţi - 21 copii

UPDATE Alţi pasageri au fost duşi la Spitalul Universitar, Spitalul Pantelimon şi Spitalul Bagdasar Arseni. 

În accidentul de autocar de pe A2 au fost răniţi şi 21 de copii, cei mai mulţi fiind transportaţi la spitalele Grigore Alexandrescu şi Marie Curie cu contuzii şi plăgi. 

Anchetatorii vor să elimine posibilitatea unei defecţiuni tehnice, deşi cea mai plauzibilă ipoteză în acest moment este cea în care şoferul pur şi simplu a adormit, deoarece nu a existat nicio urmă de frânare la locul accidentului, informează romaniatv.net. La ancheta condusă de poliţiştii din România vor asista şi autorităţi din Ucraina şi Bulgaria.

Expertiza va evidenţia dacă au existat probleme la sistemul de frânare şi dacă toate actele necesare pentru transportul de persoane sunt în regulă.

Martori importanţi în această anchetă sunt şoferul de rezervă şi ghidul, însă persoana care ar putea da cele mai importante informaţii este şoferul principal care, din păcate, se află în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Un accident extrem de grav s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Autostrada Soarelui. Un autocar s-a răsturnat, după ce şoferul ar fi adormit la volan. Potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat, în urma accidentului, un copil şi o femeie au murit. Alte 41 de persoane au fost rănite grav. Când s-a produs accidentul, toţi cei din autocar dormeau. DETALII, AICI. 

Etichete: A2, autocar rasturnat, Autostrada Soarelui, Bulgaria, morţi, răniţi, şofer, spitalul Loreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE