Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML: A murit din cauza unei afecţiuni cardiaceMedicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia fotbalistului Patrick Ekeng, căzut pe terenul de sport în timpul partidei Dinamo-Viitorul. La investigaţii a asistat şi un medic camerunez. La autopsie au fost descoperite indicii ale unei afecţiuni cardiace care însă nu a fost sesizată în timpul controalelor periodice. 

Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATA de IML. A participa si un medic camerunez (Foto stirileprotv.ro)
Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML. A participa şi un medic camerunez (Foto stirileprotv.ro)

UPDATE: Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia regretatului fotbalistul al formației Dinamo. Cauza decesului lui Patrick Ekeng a fost determinată de o problemă cardiacă. Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, a declarat, luni, pentru Agerpres, medicul legist Abdo Salem.

Potrivit medicului, în urma autopsiei efectuate s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. „Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului”, a spus legistul.

El a arătat că mai sunt aşteptate şi rezultatele analizelor: „Prima parte am făcut-o. Acum aşteptăm analizele laboratoarelor să ne trimită rezultatele. Dacă nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. - probe). Avem nevoie şi de aceste rezultate".

Doctorii au decis să mai facă anumite investigații, înainte de a da verdictul și de a spune cauza morții. La INML se află și fratele camerunezului, care a fost la stadionul Dinamo. Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

PERCHEZIŢII la Ambulanţa Puls. Poliţia ridică noi documente în dosarul morţii fotbalistului Ekeng
Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au mers, luni, la Spitalul Floreasca şi la sediul Ambulanţei Puls pentru a ridica noi documente, în dosarul în care se investighează moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare.

NEREGULI ŞI ABATERI GRAVE la Ambulanţa Puls. Activitatea, SUSPENDATĂ cel puţin 30 de zile

Echipa din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne şi specialiştii Ministerul Sănătăţii au finalizat controlul început sâmbătă la ambulanţa Puls care a asigurat servicii private de ambulanţă la meciul de fotbal în care a decedat Patrick Ekeng.

ANCHETĂ în cazul morţii fotbalistului dinamovist: Raed Arafat: "S-au găsit niște NEREGULI serioase"

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat spune că s-au găsit nereguli "serioase" în urma controlului efectuat sâmbătă de Departamentul pentru Situații de Urgență, împreună cu Ministerul Sănătății, în cazul decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng.

Etichete: autopsie Patrick Ekeng, finalizare autopsie, IML, Patrick Ekeng

0/4 COMENTARII
elena
10 May 12:56
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Ion Zapada
10 May 09:52
+0
VOTURI
-0
Cris, esti talamb. Medicul strain a participat pentru ca pacientul era strain.
PACALA
09 May 14:03
+0
VOTURI
-0
E DE LA PASTILE. IN LOC DE ASPIRINA A LUAT PIRAMIDON...
Cris
09 May 14:02
+0
VOTURI
-0
Va dati seama cata incredere exista in medicii romani daca participa si un medic strain la autopsie. Doamne ajuta !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE