Autoritatea Electorală: Bannerele și mesh-urile, INTERZISE în campania pentru ALEGERILE LOCALE 2016ALEGERI LOCALE 2016: Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a declarat că, în campania electorală pentru alegerile locale, sunt interzise bannerele și mesh-urile, dar și alt tip de materiale pe care ne-am obișnuit să le vedem prin oraș. Printre materialele permise se numără afișele, care trebuie să respecte anumite dimensiuni.

Autoritatea Electorala: Bannerele si mesh-urile, INTERZISE in campania pentru ALEGERILE LOCALE 2016
Autoritatea Electorală: Bannerele și mesh-urile, INTERZISE în campania pentru ALEGERILE LOCALE 2016

ALEGERI LOCALE 2016:

Președintele AEP a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, că în campania electorală pentru alegerile locale din 2016 sunt interzise bannerele, mesh-urile, panourile publicitare mobile, steagurile și ecranele publicitare, panourile publicitare fixe sau mobile, publicitate luminoasă, publicitatea pe vehicule, vehiculele inscripționate cu sloganuri de campanie și cele care difuzează materiale audio, spectacolele, serbările sau focurile de artificii.

Președintele AEP a explicat că singurele materiale de propagandă electorală permise sunt afișele, care trebuie să respecte anumite dimensiuni, materialele de propagandă electorală difuzate la televiziuni, radiouri și publicate în presa scrisă și în mediul online, broșurile, pliantele și alte materiale tipărite din aceeași categorie.

Ana Maria Pătru a precizat, în interviul pentru AGERPRES, că nu toți competitorii electorali pot solicita rambursarea cheltuielilor de campanie, ci doar aceia care au obținut minimum 3% din voturile valabil exprimate la nivel național.

Totodată, președintele AEP a explicat și condițiile în care competitorilor electorali li se rambursează cheltuielile din campanie și sancțiunile pe care aceștia le suportă dacă nu respectă legea.

Puteți citi interviul complet pe agerpres.ro.

Etichete: alegeri locale 2016, banner alegeri locale, materiale electorale

0/2 COMENTARII
elena
25 Apr 11:59
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
zzz
25 Apr 09:50
+0
VOTURI
-0
si pentru ca nu avem autoritati care sa aplice legea in cazul asta orasele sunt pline de banere .... ar trebuiu toti dati afara fara drept de reangajare la stat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE