Autorităţile de la Moscova vor să interzică shaormaAutorităţile din Moscova vor să interzică vânzarea de shaorma şi kebab în oraş, susţinând că standurile unde sunt vândute încalcă constant standardele sanitare.

Moscova vrea sa interzica saorma
Moscova vrea sa interzica saorma
Foto: retetedesuflet.wordpress.com

"Vom curata strazile de toate shaormariile. Va disparea complet (produsul - n.red.)", a declarat un oficial moscovit, Alexey Nemeryuk, pentru tabloidul rus Komsomolskaya Pravda, informează hotnews.ro.

Seful departamentului de comert si servicii a adaugat ca patrobii standurilor au refuzat "sa suporte chiar si cele mai mici costuri pentru mentinerea standardelor adecvate de salubrizare."

Anuntul i-a indignat pe moscoviti care au lansat un protest pe Twitter, folosind hashtag-ul "#ShaurmaZhivi" - care poate fi tradus cu aproximatie "traiasca shaorma" sau "shaorma va supravietui".

Unii l-au comparat pe primarul Moscovei Sergei Sobyanin cu Ivan cel Groaznic, care si-a omorat fiul.

Altii au cerut un "exod al shaormei" catre Sankt Petersburg sau Minsk in Belarus. Altii au glumit ca isi vor ascunde carnea de politie.

Un utilizator a refuzat sa creada amenintarile, glumind ca sunt mai multe sanse ca politicianul de opozitie Alexei Navalni sa ajunga primar decat ca magazinele de kebab sa dispara.

Un alt utilizator si-a pus sperantele in Iron Man sa salveze shaorma "de la extinctie".


Etichete: moscova, shaorma, shaorma moscova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h