Autospecială a pompierilor, implicată într-un accident rutier în Capitală; o femeie a fost rănităO autospecială a pompierilor care se deplasa, luni, pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu din Capitală, a fost implicată într-un accident rutier, intrând în coliziune cu o maşină condusă în aceeaşi direcţie. Femeia aflată la volanul maşinii a virat la stânga, încălcând marcajul continuu. În urma Femeia care se afla la volanul maşinii a fost rănită, fiind transportată la spital.

SMURD
SMURD

"În jurul orei 08.30, conducătorul autospecialei ISU, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, care circula pe Str. Lucreţiu Pătrăşcanu din directia Bd. Basarabia către Bd. Nicolae Grigorescu, când a ajuns la nr 12-16, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus în aceeaşi direcţie de o femeie în vârstă de 49 ani care a efectuat virajul la stânga încălcând marcajul continuu", a transmis, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că femeia a fost rănită, fiind transportată la Spitalul sfântul Pantelimon.

"Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a mai transmis Brigada Rutieră.

Etichete: accident, Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE